t Boshuys

Best


t Boshuys

Bij 't Boshuys in Best bevind je je letterlijk midden in de natuur. Een prachtige locatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Sonse Heide zorgen voor een unieke en ontspannen sfeer.

Adres: Sonseweg 39, Best

Verdere informatie

Data & tijden
Info
Kampleiding
Gsm, foto & video
Kosten
Data & tijden

Data

Data

  • maandag 13 t/m donderdag 16 juli
  • maandag 20 t/m donderdag 23 juli
  • maandag 10 t/m donderdag 13 augustus
  • maandag 17 t/m donderdag 20 augustus

Tijden

Dit kamp is van maandag tot en met donderdag. De deuren gaan om 09.00 open. Kinderen hebben nu even de tijd om een balletje te trappen of te experimenteren met de materialen die klaarliggen. Het programma loopt van 09.30 tot 15.30 uur met tussendoor een lunchpauze. De tijd tussen 15.30 en 16.00 is gereserveerd om de kinderen weer op te halen.


Haal je het niet met werk en wil je je kind eerder brengen of later ophalen neem dan contact met ons op. Tegen een vergoeding van 7,50 per half uur / kind zijn onze docenten eerder aanwezig of blijven ze langer.

Info

Informatie

Wat gaan de kinderen doen?

Een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten.
Iedere dag heeft zijn eigen thema. In de ochtend lichten we het thema van de dag toe en leren we de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

Eten en drinken

Helaas is de lunch dit jaar niet inbegrepen vanwege de coronamaatregelen. 


Wij vragen jullie een lunchpakket mee te nemen.  Drinken en voorverpakte tussendoortjes worden wel door ons verzorgd. 


Veiligheid & weersinvloeden

Veiligheid staat voorop, vandaar dat wij alle programma’s onder voorbehoud aanbieden. Bij zware regenval zullen er geen buitenactiviteiten zijn, en bij storm kunnen we geen raketlancering doen. Wij verzorgen dan een alternatief programma, zodat iedereen zich toch op en top blijft vermaken.

Kampleiding

Kampleiding

Tijdens het kamp bestaat de staf uit gediplomeerde en/of ervaren Mad Science professoren. Natuurlijk is de staf op elk moment van de dag en bij elke activiteit aanwezig om de kinderen te begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat onze staf  enthousiast en creatief is en dit ook laat blijken naar de kinderen. Zij zijn bereikbaar via de vestigingen. Bel hiervoor het landelijke nummer.(088-030.3333) 


Aantal deelnemers

We hebben minimaal 15 en maximaal 24 deelnemers per groep.

Storend gedrag

Wanneer kinderen storend gedrag vertonen zullen zij hierop worden aangesproken. Er zullen afspraken worden gemaakt om het gedrag een volgende keer te beperken. Wanneer een kind zich niet houdt aan deze afspraken zullen wij contact met de ouder opnemen om te kijken naar een oplossing.


Mocht een kind zich dusdanig misdragen, na herhaaldelijk gewaarschuwd te zijn, dan behoudt Mad Science zich het recht voor om het kind direct uit te schrijven. Betaalde gelden zullen dan naar rato worden terugbetaald.

Gsm, foto & video

Gsm, foto & video

Mobiele telefoons

Mobiele telefoons mogen voor de bereikbaarheid worden meegenomen. Het gebruik ervan tijdens het kamp staan we echter niet toe. 


Gsm, foto & video

Foto's & video

Het is tegenwoordig een kleine moeite om een leuke groepsfoto te maken, een filmpje van de dag of zelfs een foto-album te maken. Deze beelden stoppen wij in een online-map en delen we met de ouders van de kinderen die deelnemen aan het kamp. De meeste ouders stellen dit op prijs. Wij beseffen dat dit niet voor iedereen het geval hoeft te zijn. Op het inschrijfformulier kun je aangeven wanneer wij géén beelden van je kind mogen maken, dan houden we hier natuurlijk rekening mee.


Social media & marketing

Sommige foto's of video's zijn zo leuk, indrukwekkend en goed gelukt dat we ze graag zouden willen gebruiken voor onze kanalen. We zullen hier eerst toestemming voor vragen.


Kosten

Kosten

Kosten

De standaardprijs is € 190,- voor een programma van vier dagen (09.00-16.00). 

Let op: sommige locaties hebben afwijkende prijzen of data. Zie hiervoor het inschrijfformulier.

 

Aanbetaling

Vanwege de corona crisis vragen wij dit jaar geen aanbetaling en zullen wij onze kampen pas factureren wanneer wij zeker weten dat onze zomerkampen door mogen gaan. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang ontvang je bericht van ons.


Kan ik annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Annuleringen vanaf 13 tot en met 3 dagen voor aanvang worden voor 50% in rekening gebracht. Vanaf twee dagen tot op de dag zelf, wordt volledig in rekening gebracht. Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail worden doorgeven.

Iedere kampweek heeft een eigen inschrijfformulier.

​Zit je op je mobiel? Scrol dan naar beneden om een andere week te selecteren.

13 - 16 juli
20 - 23 juli
10 - 14 augustus
17 - 20 augustus
13 - 16 juli
20 - 23 juli
10 - 14 augustus
17 - 20 augustus

Benieuwd naar onze professors? Bekijk hoe wij ze klaarstomen voor onze kampen.

Een korte impressie van onze kampen.

Een kleine impressie van de twee dagen die in het teken staan van de geheime agenten.